Boka storstädning och få

gratis fönsterputs !

Är du i funderingar om att skaffa storstädning? Vi hjälper dig med att få ditt hem skina och glänsa, vi bjuder även på gratis fönsterputs!

Boka storstädning, gratis fönsterputs!

I funderingar om att skaffa storstädning? Få ditt hem skina och glänsa. Ingår kostnadsfritt fönsterputs.

Ansvarsförsäkring

Vi bryr oss om våra kunder. Därför är du alltid försäkrad vid eventuella skador under städningen.

Utbildade personal

Vi utbildar personalen både teoretisk och praktisk. För oss är det viktig att ge proffsiga resultat.

Nöjdkund-garanti

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete, utan extra kostnader.

Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm med Cleander AB får dig känna trygghet genom att vi levererar ett professionell städtjänst inom hela Stockholm. Med många års erfarenhet inom städning vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, inte konstig att vi får kunder via rekommendationer. Med storstädning får du ditt hem att skina och glänsa samt skapar ett hälsosamt miljö med frisk luftflöde i huset. Välkommen att boka, vi finns i hela Stockholms län.

Storstädning efter dina behov

Storstädning blir allt mer populär i Stockholm. För att lämna professionella städtjänster följer vi kundens önskemål samt går efter kundens behov. Storstädning är rekommenderad att utföra 1-2 gånger om året, för ett bra och hälsosamt livsstil.

Detta ingår i Storstädning

Så fungerar Storstädning

Storstädning bokar du via vår hemsida eller så ringer du oss. Städmedel ingår i tjänsten. Det enda vi behöver är att du tar emot oss så sköter vi resten. Välkommen att boka storstädning, vi finns i hela Stockholm.

En enklare vardag

Kom hem till ett rent, fräscht och ny städat hem. Spendera tiden med familjen och låt oss sköta det tråkiga. Vi har hjälp flera familjer i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig med.

Storstädning i Stockholm

Storstädning inom alla områden i Stockholm. Nu finns inga ursäkter att få sitt hem skinande med rena ytor, fönster, golv m.m.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi skriver inga namn på nycklar, utan nummer. Då bara vi kan identifiera vem nyckeln hör till.

Vad våra kunder berättar

cleander-kök-hemstädning-städ-
”Trevlig bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktisk med 2 personer som städade. Mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!”
Märtha J
cleander-städning-stockholm
”Sökte städhjälp o fick 4 timmar provstädning i ett lägre pris. Ingår all städmaterial, aldrig haft så rent och fint. Jättenöjd !”
Inger E
cleander-hemstädning-städ
”Städning med Cleander AB. Resultat mycket bra. Kommer på utsatt tid och sköter sig själva med allt. Har eget städmaterial och vi behöver inte tänka på in och utsläpp. Mycket trevligt att komma hem efter bokad städning.”
Veronica C
Vanliga Frågor

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

Total
Kr
Efter Rut-avdrag
När kan vi börja med städningen?