Få offert på fönsterputs !

Är du i funderingar om att få skinande fönster? Vi hjälper dig , med ett professionell putsning får du rena och skinande fönster. Välkommen att boka fönsterputs.

Boka fönsterputs med kvalité !

Är du i funderingar om att få skinande fönster? Vi hjälper dig. Med fönsterputs får du skinande fönster. 

Ansvarsförsäkring

Vi bryr oss om våra kunder. Därför är du alltid försäkrad vid eventuella skador under städningen.

Utbildade personal

Vi utbildar personalen både teoretisk och praktisk. För oss är det viktig att ge proffsiga resultat.

Nöjdkund-garanti

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete, utan extra kostnader.

Fönsterputs Stockholm

Fönsterputs Stockholm med Cleander AB får dig känna trygghet genom att vi levererar ett professionell tjänst inom hela Stockholm. Med många års erfarenhet inom fönsterputs vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, inte konstig att vi får kunder via rekommendationer. Med fönsterputs får du ditt hem att skina och glänsa. Välkommen att boka, vi finns i hela Stockholm.

Fönsterputs efter dina behov

Fönsterputs blir allt mer populär i Stockholm. Många vill få sina fönster rena och putsade för att få sin vardag bli mer upplyst. För att lämna skräddarsydda städtjänster följer vi kundens önskemål samt går efter kundens behov. 

Så fungerar Fönsterputs

Du bokar fönsterputs, sedan skickar vi en av våra fönsterputs experter. Medel samt redskap ingår i priset. Välkommen att boka fönsterputs, vi finns i hela Stockholm.

Ett enklare vardag

Vakna upp till soliga och ljusa dagar, med skinande och glänsande fönster. Spendera tiden med familjen och låt oss sköta det tråkiga. Vi har hjälp flera familjer i Stockholm med fönsterputs. Vi är redo att hjälpa dig med.

Fönsterputs i Stockholm

Fönsterputs inom alla områden i Stockholm. Nu finns inga ursäkter att få sina fönster skinande med bra ljusinsläpp. Välkommen att boka fönsterputs.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi skriver inga namn på nycklar, endast nummer. Då bara vi kan identifiera vem nyckeln hör till.

Vad våra kunder berättar

cleander-kök-hemstädning-städ-
”Trevlig bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktisk med 2 personer som städade. Mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!”
Märtha J
cleander-städning-stockholm
”Sökte städhjälp o fick 4 timmar provstädning i ett lägre pris. Ingår all städmaterial, aldrig haft så rent och fint. Jättenöjd !”
Inger E
cleander-hemstädning-städ
”Städning med Cleander AB. Resultat mycket bra. Kommer på utsatt tid och sköter sig själva med allt. Har eget städmaterial och vi behöver inte tänka på in och utsläpp. Mycket trevligt att komma hem efter bokad städning.”
Veronica C

Offert förfrågan

Extra tillägg