Boka flyttstädning med

5 dagars garanti !

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädning? Vi hjälper dig! Du behöver inte oroa dig över något, vi sköter allt. Du får även alltid garanti på flyttstädningen.

Boka flyttstädning Garanti 5 dagar !

Flyttar och behöver hjälp med flyttstädning? Vi hjälper dig! Oroa dig inte över något, vi sköter allt.

Ansvarsförsäkring

Vi bryr oss om våra kunder. Därför är du alltid försäkrad vid eventuella skador under städningen.

Utbildade personal

Vi utbildar personalen både teoretisk och praktisk. För oss är det viktig att ge proffsiga resultat.

Nöjdkund-garanti

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete, utan extra kostnader.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm med Cleander AB får dig känna trygghet genom att vi levererar ett professionell städtjänst inom hela Stockholm. Med många års erfarenhet inom städning vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, inte konstig att vi får kunder via rekommendationer. Att flytta är tidskrävande, låt oss underlätta processen.  Boka flyttstädning till ett schysst pris och se resultatet.

Flyttstädning efter dina behov

Flyttstädning blir allt mer populär i Stockholm. Att flytta är tidskrävande och många vill undvika stressa just den dagen, därför underlättar vi genom att sköta allt som har med städning att göra. För att lämna skräddarsydda städtjänster följer vi kundens önskemål samt går efter kundens behov. 

Detta ingår i Flyttstädning

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen, samt ett professionellt resultat. Notera att kunden själv drar alla vitvaror så att vi kan städa under och bakom dessa, återställs även av kunden.

Så fungerar Flyttstädning

Du bokar flyttstädning via hemsidan eller så ringer du oss. Vi ser alltid till så att det är tillräcklig med personal för att hinna bli klara på en arbetsdag. Välkommen att boka flyttstädning, vi finns i hela Stockholm.

Ett enklare flytt

Att flytta är underbar, men processen är tidskrävande. Därför sköter vi allt som har med städning att göra. Boka flyttstädning, vi har hjälp flera familjer i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig med.

Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning inom alla områden i Stockholm. Om du söker någon firma inom din område så är vi på Cleander AB redo att hjälpa.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi skriver inga namn på nycklar, endast nummer. Då bara vi kan identifiera vem nyckeln hör till.

Vad våra kunder berättar

cleander-kök-hemstädning-städ-
”Trevlig bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktisk med 2 personer som städade. Mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!”
Märtha J
cleander-städning-stockholm
”Sökte städhjälp o fick 4 timmar provstädning i ett lägre pris. Ingår all städmaterial, aldrig haft så rent och fint. Jättenöjd !”
Inger E
cleander-hemstädning-städ
”Städning med Cleander AB. Resultat mycket bra. Kommer på utsatt tid och sköter sig själva med allt. Har eget städmaterial och vi behöver inte tänka på in och utsläpp. Mycket trevligt att komma hem efter bokad städning.”
Veronica C
Vanliga Frågor

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

Total
Kr
Efter Rut-avdrag
När kan vi börja med städningen?
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.