Få offert på fönsterputs till företaget !

Är du i funderingar om att få skinande fönster? Vi hjälper dig med detta. Med ett professionell putsning får du rena och skinande fönster. Välkommen att boka fönsterputs.

Boka fönsterputs till företaget !

I funderingar om att få fönsterputs? Vi hjälper dig med detta. Med ett professionell putsning får du rena och skinande fönster.

Ansvarsförsäkring

Vi bryr oss om våra kunder. Därför är du alltid försäkrad vid eventuella skador under städningen.

Utbildade personal

Vi utbildar personalen både teoretisk och praktisk. För oss är det viktig att ge proffsiga resultat.

Nöjdkund-garanti

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete, utan extra kostnader.

Fönsterputs företag i Stockholm

Fönsterputs för företag i Stockholm med Cleander AB får dig känna trygghet genom att vi levererar ett professionell tjänst inom hela Stockholm. Med många års erfarenhet inom fönsterputs vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, inte konstig att vi får kunder via rekommendationer. Med fönsterputs får du ditt arbetsplats att skina och glänsa. Välkommen att boka, vi finns i hela Stockholm.

Fönsterputs företag efter dina behov

Fönsterputs för företag blir allt mer populär i Stockholm. Många vill få sina fönster rena och putsade för att få sin arbetsplats bli mer upplyst. För att lämna skräddarsydda städtjänster följer vi kundens önskemål samt går efter kundens behov. 

Så fungerar Fönsterputs företag

Du bokar fönsterputs, sedan skickar vi en av våra fönsterputs experter. Medel samt redskap ingår i priset. Välkommen att boka fönsterputs, vi finns i hela Stockholm.

Ett enklare vardag

Kom till soliga och ljusa dagar på arbetsplatsen med skinande och glänsande fönster. Spendera tiden på att göra mer affärer och låt oss sköta det tråkiga. Vi har hjälp flera företag i Stockholm med fönsterputs. Vi är redo att hjälpa dig med.

Fönsterputs företag i Stockholm

Fönsterputs inom alla områden i Stockholm. Nu finns inga ursäkter att få sina fönster skinande med bra ljusinsläpp. Välkommen att boka fönsterputs.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi skriver inga namn på nycklar, utan nummer. Då bara vi kan identifiera vem nyckeln hör till.

Offert förfrågan

Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.