Prova hemstädning 
för endast
169 kr/tim !

Är det tidskrävande och tufft med att behöva städa hemmet? Prova hemstädning för endast 169 kr/tim efter Rut-avdrag. Boka redan idag !

Läs mer här

Ingen bindningstid

Ingen bindningstid på hemstädning. Avboka, omboka eller pausa när du önskar.

Samma städare

Du får alltid samma städare, vi ser till att det blir en proffs inom hemstädning

Enkel Bokning

Boka hemstädning online hur enkel som helst. Välkommen !

Hemstädning

Hemstädning är för dig som vill få hjälp med städning hemma. Med löpande hemstädning får du ditt hem att skina, glänsa och ha ett hälsosamt miljö med frisk luftflöde i huset. Med många års erfarenhet inom städning vet vi exakt vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, nästan hälften av våra kunder har vi fått via rekommendationer. Boka provstädning till ett schysst pris och se resultatet.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Hemstädning efter dina behov

Hemstädning planeras utifrån kundens önskemål samt vi går efter kundens behov. Vi rekommenderar att alltid boka ett provstädning innan, för att du ska känna hur ett professionellt städat hem känns. Vi hjälper dig med städningen så att du får tid utöver för att skapa fler fina stunder med familjen eller vänner.

Få ett välstädat hem med städhjälp

Vill du slippa att behöva dammsuga runt i huset eller skura badrummet och det som hör veckostädning till. Klicka på bli uppringd och vi ringer dig genast. Välj att bli uppringd nu eller den tiden som passar bäst !

hemstädning-städhjälp-städfirma

Detta ingår i Hemstädning

Så fungerar Hemstädning

Eftersom det är olika från hus till hus, så rekommenderas det med provstädning. Då kan vi göra ett upplägg om hur det kan se med hemstädning för ditt hem, Vi utgår efter dina behov samt önskemål. Välkommen att boka städhjälp !

För enklare vardagar

Kom hem till ett rent, fräscht och ny städat hem. Spendera tiden med familjen och låt oss sköta det tidskrävande delen. Vi älskar att städa. Hittills har vi hjälp flera familjer med hemstädning, vi vill även hjälpa dig med. Boka städhjälp idag.

Pålitlig städfirma

Som städfirma försöker vi på Cleander göra våra kunder nöjda så länge det går. Därför har vi ingen bindningstid eller uppsägning på hemstädning. Det älskar våra kunder.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi har ansvarsförsäkring för din trygghet.

Vad våra kunder berättar

cleander-kök-hemstädning-städ-
”Trevlig bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktisk med 2 personer som städade. Mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!”
Märtha J
cleander-städning-stockholm
”Sökte städhjälp o fick 4 timmar provstädning i ett lägre pris. Ingår all städmaterial, aldrig haft så rent och fint. Jättenöjd !”
Inger E
cleander-hemstädning-städ
”Städning med Cleander AB. Resultat mycket bra. Kommer på utsatt tid och sköter sig själva med allt. Har eget städmaterial och vi behöver inte tänka på in och utsläpp. Mycket trevligt att komma hem efter bokad städning.”
Veronica C

Vanliga frågor om hemstädning

Provstädning

Underlätta din vardag

Provstädning är inte bindande. Erbjudande på 125 kr/tim är avsett för dig som vill få återkommande städning, men först vill prova. Provstädning är alltid på 4 timmar, städarna gör så gott de kan på det tiden. Önskar ni lägga mer timmar på städningen ber vi dig att ange det i bokningen. Extra timmar som läggs till, debiteras med ord pris.

Vår kunder säger

Bra städat rent och fint, trevligt bemötande och flexibla med lite extra städning i form av fönster puts.
Joachim L
Trevligt bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktiskt med två personer som städade, mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!
Josefin M
Mycket trevliga och tillmötesgående. De försöker alltid lösa det snabbt med tider och jag är jättenöjd med de. Rekommenderar företaget starkt.
Ruby R

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan vi börja med städningen?
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Tillträde till bostaden
hemstädning

När vill du bli uppringd?