Hemstädning i Telefonplan

Vi hjälper dig med att få ditt hem rent och välstädat. Boka hemstädning för enklare vardagar. Boka städhjälp redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning

Samma städare

Det är alltid samma städare utför städningen i ditt hem

Enkel Bokning

Boka städhjälp med en enkel online bokning på bara 2 minuter

Städfirma i Telefonplan

Med hemstädning i Telefonplan sköter vi hela städningen i ditt hem så att du får tid utöver. Få mer fina stunder med familjen medan vi sköter det tidskrävande delen som är städning. Vi älskar att städa och är redo att hjälpa dig med städhjälp. Med många års erfarenhet inom städ vet vi vad som krävs för att göra dig nöjd. Vi är en städfirma i Telefonplan som hjälper familjer att få underlättade vardagar. Boka ett rent och väldoftande hem redan idag!

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Telefonplan

Med hemstädning slipper du själv behöva dammsuga runt, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få ett välstädat hem med professionell hemstädning i Telefonplan utan någon bindningstid. 

Städhjälp i Telefonplan efter dina behov

Vi utgår alltid efter dina behov samt önskemål, för att leverera skräddarsydda städtjänster. Har du frågor kring städhjälp i Telefonplan kan du bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Först börjar vi med en introduktionsstädning, på det sättet vet vi vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kommer ta för kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Telefonplan redan idag.

Alltid nöjda kunder

Med många års erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Telefonplan. Stanna kvar hos oss endast om du är nöjd med städhjälp.

För enklare vardagar

Med enklare vardagar känner du hur ditt hem är rent och välstädat. Oroa dig inte mer på städning i ditt hem. Vi hjälper kontinuerligt familjer i Telefonplan med att underlätta deras vardagar.

Städfirma i Telefonplan

Vi är en städfirma i Telefonplan som hjälper familjer med att underlätta deras vardagar. Hemstädning är det de flesta familjer i Telefonplan vill få kontinuerligt. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Du behöver inte befinna dig hemma, de flesta kunder väljer att ta en promenad medan vi städar huset. Vi har säkra nyckelrutiner samt kodhantering för din säkerhet.

Eftersom städmedel och städmaterial ingår, behöver du inte förberedda något inför städhjälp.

Priset för hemstädning i Telefonplan är olika beroende på, hur ofta man vill få städhjälp, hur stor bostadsyta, om ni har husdjur etc. Börja med att boka städning för att vi ska kunna veta mer om vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta för återkommande städhjälp.

Vi behöver inte ha bindningstid på hemstädning i Telefonplan. Våra kunder stannar kvar nöjda år efter år.

Vi utför städhjälp i Telefonplan och alla område i Stockholms län. 

Varje vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?