fbpx

Hemstädning i Skärholmen

Önskar du få ett välstädat hem regelbundet? Boka hemstädning så hjälper vi att hålla ditt hem rent och väldoftande. Boka städhjälp redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

På hemstädning har vi ingen bindningstid eller uppsägningstid

Samma städare

Städningen sköts alltid av samma städare kontinuerligt

Enkel Bokning

Nu kan du enkelt göra en bokning online för städhjälp på bara 2 minuter

Städfirma i Skärholmen

Med hemstädning i Skärholmen får du städhjälp för att behålla ditt hem rent och fräscht kontinuerligt. Med tjänsten hemstädning sparar du extra tid för att njuta tillsammans med din familj för mer fina stunder. Vi är en städfirma i Skärholmen som finns för att underlätta dina vardagar. Om du vill börja med städning är vår rekommendation att det utförs en grovstädning först för att efteråt kunna underhålla ditt hem rent med lägre timmar samt veta vad ditt hem behöver. Boka städhjälp, se resultat av ett rent hem.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Skärholmen

Få ett välstädat hem och slipp själv behöva dammsuga, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få professionell hemstädning i Skärholmen utan bindningstid. Boka ett rent och skinande hem.

Städhjälp i Skärholmen efter dina behov

För att du ska bli så nöjd som möjligt med städningen så utgår vi efter dina behov samt önskemål. Har du frågor kring städhjälp i Skärholmen kan du bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Först bokar du hemstädning. Då inleder vi med en introduktionsstädning vid första städtillfälle, då vet vi vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta med kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Skärholmen redan idag.

Alltid nöjda kunder

Vi fokuserar på att alltid ha nöjda kunder. Det är därför vi inte har någon bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Skärholmen. De flesta av våra kunder stannar kvar år efter år utan att vara bindande som kund.

För enklare vardagar

Känn hur ett rent, ny städat och väldoftande hem känns. Skapa mer fina stunder med familjen medan vi sköter städningen i ditt hem. Hittills har vi hjälp flera familjer i Skärholmen. Vi är redo att underlätta dina vardagar, boka enklare vardagar.

Städfirma i Skärholmen

Vi är en städfirma som underlättar familjers vardagar i Skärholmen med städhjälp av hemmet. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Skärholmen. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Varje vecka

185 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Varannan vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

199 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan vi börja med städningen?
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Hur ofta vill du få städning?
Tillträde till bostaden

Bli Uppringd

Var vänlig att ange om du vill bli uppring nu eller tiden som passar dig bäst.

Ange tiden som du vill bli uppringd