Hemstädning Rönninge

Prova att få ditt hem skinande för 169 kr/tim!

Drömmer du om att få ett rent, väldoftande och ny städat hem? vi hjälper dig med detta och mera. Prova hemstädning i Rönninge för enklare vardagar.

Ingen bindningstid

Ingen uppsägningstid eller bindningstid hos oss med hemstädning

Ansvarsförsäkring

Vi har en god ansvarsförsäkring om täcker oväntade problem som kan dyka upp

Enkel Bokning

Boka provstädning på bara 2 minuter, enkelt och smidigt online bokning

Hemstädning Rönninge

Skinande och enklare vardagar

Slipp själv behöva tänka på att dammsuga runt, skura badrummet och allt annat som hör veckosysslor till. Vi äskar och brinner för att städa. Få enklare vardagar med hemstädning i Rönninge utan någon bindningstid. 

städhjälp-hemstädning-städfirma
hemstädning-städhjälp-städfirma

Hemstädning Rönninge

Få hemstädning efter dina behov och önskemål

För ett proffsig resultat utgår vi alltid efter dina behov samt önskemål.  Har du frågor kring hemstädning i Rönninge kan du be om att bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

Så fungerar Hemstädning Rönninge

En provstädning blir det första städtillfället, på det sättet vet vi vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kommer ta för återkommande städhjälp. Boka hemstädning i Rönninge redan idag.

Alltid nöjda kunder

Vår största prioritet är att alltid göra våra kunder nöjda med städningen. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Rönninge. Stanna kvar hos oss endast om du är nöjd med städhjälpen du får.

För enklare vardagar i Rönninge

Slipp tänka på att behöva städa hemmet. Oroa dig inte mer för städning i ditt hem, få ett rent och väldoftande hem med oss. Vi hjälper kontinuerligt familjer i Rönninge med att förenkla deras vardagar.

Städfirma i Rönninge

Vi är en städfirma som jobbar i Rönninge och underlättar familjers vardagar med återkommande städhjälp. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Rönninge. Vi på Cleander utför även städtjänster inom hela Stockholm.

Städfirma Rönninge

En städfirma med lite extra glamour

Vi är en städfirma i Rönninge som underlättar familjers vardagar. Med många års erfarenhet inom städbranschen vet vi vad som krävs för att ha nöjda kunder. Boka hemstädning redan idag och se ett rent resultat !

hemstädning städfirma

Vanliga frågor

De flesta utav våra kunder brukar inte vara hemma under städningen, men du väljer själv om du vill stanna hemma eller inte under tiden vi städar. För din trygghet har vi säkra nyckelrutiner samt kodhantering vid behov av det.

Inget behöver förbereddas infor städningen, men det kan vara bra att plocka undan leksaker eller små objekt som kan ligga på golvet för att underlätta dammsugningen.

Priset för hemstädning i Rönninge är olika beroende på hur ofta man vill få hemstädning, hur stor bostadsyta det är, om det finns husdjur m.m. Efter den första städning vet vi hur många timmar det kan komma att ta vid kontinuerlig städhjälp.

För frågor eller funderingar om hur Rut-avdrag fungerar kan ni klicka här för mer information.

Det är absolut ingen bindningstid för hemstädning i Rönninge. Våra kunder stannar kvar nöjda år efter år. 

Vi hjälper familjer med städning i Rönninge och i hela stor Stockholm. 

Ett hälsosamt boende

Allergier kan orsakas av flera faktorer, men en av dem beror utan tvekan på damm och bakterier som ackumuleras i olika delar av hemmet. Få hjälp med städning i Rönninge för ett hälsosammare liv.

Fler fina stunder med familjen

Fördelen med att ha kontinuerlig hemstädning är att man ägnar och skapar fler fina stunder med familjen utan att tänka på hemmets städ underhållning. Med professionell städning i Rönninge får du levererad endast kundnöjdhet.

Nyckeln till glädje

Visste du att städningen och organisationen av ditt hem kan direkt påverka ditt humör? Olika studier visar att rena och ordnade utrymmen förbättrar ditt humör, få stressfria och glada vardagar med städhjälp i Rönninge.

Cleander

Cleander är ett företag som bryr sig om sina kunder samt medarbetare. Vi har som fokus att hjälpa familjer i Rönninge med att få enklare och rena vardagar. Välkommen till oss !