Hemstädning i Nynäshamn

Önskar du få ett välstädat hem regelbundet? Boka hemstädning så hjälper vi att hålla ditt hem rent och väldoftande. Boka städhjälp redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

På hemstädning har vi ingen bindningstid eller uppsägningstid

Samma städare

Städningen sköts alltid av samma städare kontinuerligt

Enkel Bokning

Nu kan du enkelt göra en bokning online för städhjälp på bara 2 minuter

Städfirma i Nynäshamn

Med hemstädning i Nynäshamn får du städhjälp för att behålla ditt hem rent och fräscht kontinuerligt. Med tjänsten hemstädning sparar du extra tid för att njuta tillsammans med din familj för mer fina stunder. Vi är en städfirma i Nynäshamn som finns för att underlätta dina vardagar. Om du vill börja med städning är vår rekommendation att det utförs en grovstädning först för att efteråt kunna underhålla ditt hem rent med lägre timmar samt veta vad ditt hem behöver. Boka städhjälp, se resultat av ett rent hem.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Nynäshamn

Få ett välstädat hem och slipp själv behöva dammsuga, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få professionell hemstädning i Nynäshamn utan bindningstid. Boka ett rent och skinande hem.

Städhjälp i Nynäshamn efter dina behov

För att du ska bli så nöjd som möjligt med städningen så utgår vi efter dina behov samt önskemål. Har du frågor kring städhjälp i Nynäshamn kan du bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Först bokar du hemstädning. Då inleder vi med en introduktionsstädning vid första städtillfälle, då vet vi vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta med kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Nynäshamn redan idag.

Alltid nöjda kunder

Vi fokuserar på att alltid ha nöjda kunder. Det är därför vi inte har någon bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Nynäshamn. De flesta av våra kunder stannar kvar år efter år utan att vara bindande som kund.

För enklare vardagar

Känn hur ett rent, ny städat och väldoftande hem känns. Skapa mer fina stunder med familjen medan vi sköter städningen i ditt hem. Hittills har vi hjälp flera familjer i Nynäshamn. Vi är redo att underlätta dina vardagar, boka enklare vardagar.

Städfirma i Nynäshamn

Vi är en städfirma som underlättar familjers vardagar i Nynäshamn med städhjälp av hemmet. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Nynäshamn. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Du behöver inte vara hemma under städningen. Vi har säkra nyckelrutiner samt kodhantering för din säkerhet.

Du behöver inte förberedda något inför städning. Städmedel samt material ingår. 

Priset för hemstädning i Nynäshamn varierar beroende på bostadsytan, hur ofta man vill få städhjälp etc. Boka städning för att se vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta för kontinuerligt städhjälp.

Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Nynäshamn. Våra kunder stannar kvar för att de är nöjda.

Vi utför städhjälp i Nynäshamn och alla område i Stockholm. 

Varje vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?