Hemstädning i Järfälla

Tufft och tidskrävande att underhålla hemmet rent? Boka hemstädning redan idag, så ser vi till att ditt hem håller sig rent alla dagar i månaden. 

Se pris här

Ingen bindningstid

Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning.

Samma städare

Det är alltid samma städare som städar ditt hem kontinuerligt

Enkel Bokning

Vi har en enkel online bokning. Boka städhjälp nu på bara 2 minuter

Städfirma i Järfälla

Hemstädning i Järfälla passar för dig som vill ha ett rent och fräscht hem. Med löpande hemstädning får du tid utöver för att tillbringa mer fina stunder med familjen. Vi är en städfirma i Järfälla som har hjälpt och hjälper flera familjer med att göra deras vardagar lite mer enklare. Vår rekommendation är att vi först inleder med en grovstädning för att sedan kunna underhålla ditt hem rent med lägre timmar. Börja redan idag med städhjälp och se hur ditt hem skiner och glänser kontinuerligt.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Järfälla

Många söker efter städhjälp för att slippa själv dammsuga runt, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få professionell hemstädning i Järfälla. Boka städning utan bindningstid !

Städhjälp i Järfälla efter dina behov

För att lämna skräddarsydda städtjänster utgår vi alltid efter dina behov samt önskemål. Har du frågor eller funderingar kring städhjälp i Järfälla kan du be om att bli uppring. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Du bokar tid och dag för hemstädning, Vi inleder med en introduktionsstädning vid första städtillfälle, för att veta hur många timmar det kan ta för kontinuerlig städhjälp. Boka hemstädning i Järfälla redan idag.

Alltid nöjda kunder

Fokusen ligger på att alltid göra våra kunder nöjda. Det är därför vi inte har bindningstid på hemstädning i Järfälla. Vi är övertygade om att våra kunder är nöjda och stannar alltid kvar.

För enklare vardagar

Få ett rent, väldoftande och ny städat hem. Spendera tiden med familjen och låt oss sköta städningen i hemmet. Hittills har vi hjälp flera familjer i Järfälla. Vi är redo att även hjälpa din familj med hemstädning.

Städfirma i Järfälla

Vi är en städfirma som hjälper familjer i Järfälla med hemstädning, fönsterputs etc. Städhjälp är vad de flesta i Järfälla vill få kontinuerligt. Cleander är en städfirma som utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

De flesta gånger brukar vår kunder inte vara hemma vid städning. Du avgör om du vill vara hemma eller inte. Vi har säkra nyckelrutiner samt kodhantering.

Du behöver inte förberedda något. I hemstädning ingår städmedel samt material. 

Hemstädning i Järfälla beror på många faktorer som hur stor bostaden är, hur ofta man vill få städhjälp etc. Boka ett kostnadsfritt hembesök eller boka provstädning. Då kan vi skapa ett offert för just din bostad samt dina behov.

Hemstädning i Järfälla har ingen bindningstid. Detta för att vi vet att så länge vår kunder är nöjda, stannar de kvar hos oss.

Vi städar i Järfälla och alla område i Stockholm. 

Varje vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?