fbpx

Hemstädning i Värmdö

Vill du få ett välstädat hem regelbundet? Boka hemstädning så ser vi till att ditt hem håller sig rent och väldoftande. Boka redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

Inga bindningstider eller uppsägningstid på hemstädning

Samma städare

Det är samma städare som utför kontinuerligt städning i ditt hem

Enkel Bokning

Boka städhjälp med vår enkla bokning som tar endast 2 minuter att boka

Städfirma i Värmdö

Hemstädning i Värmdö är för dig som behöver hjälp med städning hemma. Med kontinuerligt städhjälp få du mer tid utöver för familjen, släkt och vänner. Vi är en städfirma i Värmdö som underlättar flera familjers vardagar. Om man vill börja med städning är vår rekommendation att man inleder först med en grovstädning för att efteråt kunna underhålla ditt hem rent med lägre timmar. Boka hemstädning och se resultatet av ett rent hem.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Värmdö

Få ett välstädat hem och slipp själv behöva dammsuga runt, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få professionell hemstädning i Värmdö utan bindningstid. Boka nu ett rent och skinande hem.

Städhjälp i Värmdö efter dina behov

För att du ska bli nöjd med städningen så utgår vi efter dina behov och önskemål. Har du frågor eller funderingar kring städhjälp i Värmdö kan du bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Först bokar du tid och dag för städning. En introduktionsstädning görs vid första städtillfälle för att veta vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta med kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Värmdö redan idag.

Alltid nöjda kunder

Målet är att alla våra kunder ska vara nöjda med städningen. Det är därför vi inte har någon bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Värmdö. Vi är övertygade om att nöjda kunder stannar kvar.

För enklare vardagar

Få ett skinande, rent och ny städat hem. Skapa mer fina stunder med familjen medan vi sköter städningen i ditt hem. Hittills har vi hjälp flera familjer i Värmdö. Vi är även beredda att hjälpa din familj med hemstädning.

Städfirma i Värmdö

Vi är en städfirma som hjälper familjer i Värmdö med städhjälp och underhållning av hemmet. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Värmdö. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Varje vecka

185 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Varannan vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

199 kr/h
Ingen bindningstid
Städmedel ingår
Inga extra avgifter

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan vi börja med städningen?
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Hur ofta vill du få städning?
Tillträde till bostaden

Bli Uppringd

Var vänlig att ange om du vill bli uppring nu eller tiden som passar dig bäst.

Ange tiden som du vill bli uppringd