Hemstädning i Vallentuna

Vill du få ett välstädat hem regelbundet? Boka hemstädning så ser vi till att ditt hem håller sig rent och väldoftande. Boka redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

Inga bindningstider eller uppsägningstid på hemstädning

Samma städare

Det är samma städare som utför kontinuerligt städning i ditt hem

Enkel Bokning

Boka städhjälp med vår enkla bokning som tar endast 2 minuter att boka

Städfirma i Vallentuna

Hemstädning i Vallentuna är för dig som behöver hjälp med städning hemma. Med kontinuerligt städhjälp få du mer tid utöver för familjen, släkt och vänner. Vi är en städfirma i Vallentuna som underlättar flera familjers vardagar. Om man vill börja med städning är vår rekommendation att man inleder först med en grovstädning för att efteråt kunna underhålla ditt hem rent med lägre timmar. Boka hemstädning och se resultatet av ett rent hem.

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Vallentuna

Få ett välstädat hem och slipp själv behöva dammsuga runt, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få professionell hemstädning i Vallentuna utan bindningstid. Boka nu ett rent och skinande hem.

Städhjälp i Vallentuna efter dina behov

För att du ska bli nöjd med städningen så utgår vi efter dina behov och önskemål. Har du frågor eller funderingar kring städhjälp i Vallentuna kan du bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Först bokar du tid och dag för städning. En introduktionsstädning görs vid första städtillfälle för att veta vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta med kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Vallentuna redan idag.

Alltid nöjda kunder

Målet är att alla våra kunder ska vara nöjda med städningen. Det är därför vi inte har någon bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Vallentuna. Vi är övertygade om att nöjda kunder stannar kvar.

För enklare vardagar

Få ett skinande, rent och ny städat hem. Skapa mer fina stunder med familjen medan vi sköter städningen i ditt hem. Hittills har vi hjälp flera familjer i Vallentuna. Vi är även beredda att hjälpa din familj med hemstädning.

Städfirma i Vallentuna

Vi är en städfirma som hjälper familjer i Vallentuna med städhjälp och underhållning av hemmet. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Vallentuna. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Under städningen behöver du inte vara hemma. Du avgör om du vill vara hemma. Vi har säkra nyckelrutiner samt kodhantering.

Inför städhjälp behöver du inte förberedda något. I hemstädning ingår redan städmedel samt material. 

Hemstädning i Vallentuna varierar beroende på bostadsytan, hur ofta man vill få städhjälp etc. Börja med att boka städning. Efter första städtillfälle kan vi skapa en offert för just din bostad samt dina behov.

Hemstädning i Vallentuna har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Vi vill att våra kunder ska stanna kvar hos oss endast om de är nöjda.

Vi städar i Vallentuna och alla område i Stockholm. 

Varje vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?