fbpx

Prova hemstädning för

125 kr/tim !

Behöver du städhjälp hemma? Prova hemstädning för 125 kr/tim efter Rut-avdrag. Kom till ett skinande och rent hem redan imorgon.

Prova

hemstädning för

125 kr/tim !

Behöver du hjälp med städning? Prova hemstädning för 125 kr/tim efter Rut-avdrag.

Ingen bindningstid

Vi har ingen bindningstid på hemstädning. Avboka, omboka eller pausa när du önskar.

Samma städare

Du får alltid samma städare, vi ser till att det blir en proffs inom hemstädning

Bokning online

Boka hemstädning online hur enkel som helst. Välkommen !

Hemstädning Stockholm

Hemstädning Stockholm med Cleander får dig att känna trygghet genom att vi levererar ett professionell städtjänst. Med löpande hemstädning får du ditt hem att skina, glänsa och hjälper att skapa ett hälsosamt miljö med frisk luftflöde i huset. Med många års erfarenhet inom städning vet vi exakt vad som krävs för att göra våra kunder nöjda, nästan hälften av våra kunder har vi fått via rekommendationer. Boka provstädning till ett schysst pris och se resultatet.

Hemstädning efter dina behov

Hemstädning blir allt mer populär i Stockholm, det gör att vi höjer vår kvalité. Med fokus på kunden lämnar vi alltid skräddarsydda städtjänster utifrån kundens önskemål samt går efter kundens behov. Vi rekommenderar att alltid boka ett provstädning innan, för att du ska känna hur ett professionellt städat hem känns. Efter provstädningen vet vi exakt hur många timmar det behövs för att underhålla huset rent. 

Detta ingår i Hemstädning

Så fungerar Hemstädning

Du bokar provstädning. Efter städningen vet vi hur många timmar det behövs för att underhålla ditt hus rent med jämna mellanrum. Om allt ser bra ut skapar vi ett upplägg som passar dig och ditt hem. Välkommen att boka, vi finns i hela Stockholm

Ett enklare vardag

Kom hem till ett rent, fräscht och ny städat hem. Spendera tiden med familjen och låt oss sköta det tråkiga. Vi har hjälp flera familjer i Stockholm. Vi är redo att hjälpa din familj med.

Hemstädning i Stockholm

Hemstädning inom alla områden i Stockholms stad. Nu finns inga ursäkter för att få sitt hem skina med rena ytor, fönster, golv m.m.

Utbildade personal

Vi utbildar våra personal både teoretisk och praktisk. För oss i Cleander AB är det viktig att ge proffsiga resultat.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring som står för om något skulle hända under städningen. Vi älskar att ge kunden trygghet.

Säkra nyckel och larm hantering

Säkra hantering av nycklar, kod samt larm. Vi skriver inga namn på nycklar, endast nummer. Då bara vi kan identifiera vem nyckeln hör till.

Vad våra kunder berättar

cleander-kök-hemstädning-städ-
”Trevlig bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktisk med 2 personer som städade. Mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd!”
Märtha J
cleander-städning-stockholm
”Sökte städhjälp o fick 4 timmar provstädning i ett lägre pris. Ingår all städmaterial, aldrig haft så rent och fint. Jättenöjd !”
Inger E
cleander-hemstädning-städ
”Städning med Cleander AB. Resultat mycket bra. Kommer på utsatt tid och sköter sig själva med allt. Har eget städmaterial och vi behöver inte tänka på in och utsläpp. Mycket trevligt att komma hem efter bokad städning.”
Veronica C
Vanliga Frågor

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan vi börja med städningen?
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Var vänlig att fylla i dina korrekta uppgifter. Stjärnmarkerade fält är obligatoriska, tack.
Tillträde till bostaden