Hemstädning i Stadshagen

Vi hjälper dig att få ditt hem rent, väldoftande och skinande. Boka hemstädning för enklare vardagar. Boka städhjälp redan idag !

Se pris här

Ingen bindningstid

Inga bindningstider eller uppsägningstider hos oss med hemstädning

Samma städare

Vid kontinuerlig städhjälp är det samma städare som städar ditt hem

Enkel Bokning

Boka städning online enkelt och smidigt på bara 2 minuter

Städfirma i Stadshagen

Hemstädning i Stadshagen hjälper dig att få ditt hem rent och fräscht. Få även tid för fina stunder med familjen medan vi sköter det tidskrävande delen som är städning. Vi ser även fram emot att hjälpa dig med återkommande städhjälp, allt görs efter dina behov och önskemål. Cleander är en städfirma i Stadshagen som hjälper familjer att få underlättade vardagar. Boka ett rent och väldoftande hem redan idag!

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Stadshagen

Med återkommande hemstädning slipper du själv tänka på att dammsuga runt, skura badrummet och allt som hör veckosysslor till. Få enklare vardagar med hemstädning i Stadshagen utan någon bindningstid. 

Städhjälp i Stadshagen efter dina behov

För ett professionellt resultat utgår vi efter dina behov och önskemål.  Har du frågor kring städhjälp i Stadshagen kan du be om att bli uppringd direkt. Bli uppringd nu eller den tiden som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Första städtillfälle blir alltid en introduktionsstädning, på det sättet vet vi vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kommer ta för kontinuerligt städhjälp. Boka hemstädning i Stadshagen redan idag.

Alltid nöjda kunder

Fokusen ligger på att göra alla våra kunder nöjda med städningen. Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Stadshagen. Stanna kvar hos oss endast om du är nöjd med städhjälp du får.

För enklare vardagar

Enklare vardagar är när städning inte behöver vara något att ha på tanken. Oroa dig inte mer för städning i ditt hem, få ett rent och väldoftande hem med oss. Vi hjälper kontinuerligt familjer i Stadshagen med att underlätta deras vardagar.

Städfirma i Stadshagen

Vi är en städfirma i Stadshagen som hjälper familjer med att underlätta deras vardagar. Hemstädning är väldigt populärt bland familjer i Stadshagen. Cleander är en städfirma som även utför städtjänster i hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Du behöver inte befinna dig hemma, de flesta kunder väljer att ta en promenad medan vi städar huset. Vi har säkra nyckelrutiner samt kodhantering för din säkerhet.

Eftersom städmedel och städmaterial ingår, behöver du inte förberedda något inför städning.

Priset för hemstädning i Stadshagen är olika beroende på hur ofta man vill få städhjälp, hur stor bostadsyta det är, om det finns husdjur etc. Boka städning för att vi ska kunna veta mer om vad ditt hem behöver samt hur många timmar det kan ta för kontinuerligt städhjälp.

Det är absolut ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Stadshagen. Våra kunder stannar kvar nöjda år efter år.

Vi utför städhjälp i Stadshagen och alla område i Stockholms län. 

Varje vecka

195 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?