Hemstädning i Bergshamra

Är det tidskrävande med städning hemma? Boka hemstädning nu, så ser vi till att ditt hem skiner med välstädade och glänsande ytor.

Se pris här

Ingen bindningstid

Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning.

Samma städare

Samma städare tar hand om städning i ditt hem kontinuerligt

Enkel Bokning

Med en enkel online bokning bokar du städning på bara 2 minuter

Städfirma i Bergshamra

Hemstädning i Bergshamra är för dig som önskar ha ett rent och välstädat hem. Med kontinuerligt hemstädning sparar du tid som kan användas för att skapa mer fina stunder med familjen. Vi är en städfirma i Bergshamra som hjälper familjer med att underlätta deras vardagar. Vi rekommenderar att först inleda med en grovstädning, då vi vet efteråt hur många timmar det krävs för ett kontinuerligt städhjälp. Boka städning redan idag !

städhjälp-hemstädning-städfirma

Få ett välstädat hem i Bergshamra

Att ha ett välstädat hem är något som alla vill ha, men tiden räcker inte ibland. Få hemstädning i Bergshamra och njut över att ha ett skinande och välstädat hem. Vi älskar att städa, boka ett skinande hem redan idag !

Städhjälp i Bergshamra efter dina behov

För att leverera skräddarsydda städtjänster utgår vi efter dina behov och önskemål. Funderar du över något kring städhjälp i Bergshamra kan du be om att bli uppring. Välj att bli uppringd nu eller den tid som passar dig bäst.

hemstädning-städhjälp-städfirma

Så fungerar Hemstädning

Du gör en bokning och anger dag och tid för städning. Först inleds en introduktionsstädning, därefter vet vi hur långt tid det kan ta för en kontinuerlig städhjälp av din bostad. Boka hemstädning i Bergshamra redan idag.

Alltid nöjda kunder

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda. Därför har vi ingen bindningstid eller uppsägningstid på hemstädning i Bergshamra. Vi är övertygade om att vår kunder är alltid nöjda och stannar kvar.

För enklare vardagar

Få ett väldoftande, rent och ny städat hem. Använd sparad tid med familjen och låt oss sköta städningen i ditt hem. Vi har hjälpt flera familjer i Bergshamra. Vi är även redo att hjälpa din familj med hemstädning.

Städfirma i Bergshamra

Vi är en städfirma som hjälper familjer i Bergshamra med städhjälp. Hemstädning är vad de flesta i Bergshamra vill få återkommande. Cleander utför även städtjänster inom hela Stockholm.

Vanliga frågor om hemstädning

Oftast brukar våra kunder inte vara hemma under städningen. Du själv avgör om du vill befinna dig hemma eller inte. För din säkerhet har vi säkra nyckelrutiner samt kodhantering.

Inget behöver förberedas från din sida. I hemstädning ingår redan städmedel och material.  

Kostnaden för hemstädning i Bergshamra beror på många faktorer som hur ofta det ska städas, bostadsyta etc. Boka ett kostnadsfritt hembesök eller boka städning, för att lära känna ditt hem. Då kan vi skapa ett offert för just din bostad och dina behov.

Hemstädning i Bergshamra har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Vi vill att våra kunder ska stanna hos oss om de är nöjda.

Vi städar i Bergshamra och alla område i Stockholm. 

Varje vecka

209 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Varannan vecka

219 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

Var 3:e vecka

239 kr/h
Ingen bindningstid
Ansvarsförsäkring
Inga extra avgifter

*Alla priser är efter Rut-avdrag

Bokning

Var vänlig att fylla formuläret med korrekta uppgifter, efter bokningen skickas ett bekräftelse via mejl.

När kan provstädningen börja?
Kunduppgifter
För & Efternamn
Personnummer*
Adress
Bostadsyta (kvm)
Telefonnummer
E-post*
Övrig Information
Finns det husdjur i hemmet?
Tillträde till bostaden:
Övriga önskemål
hemstädning

När vill du bli uppringd?

Få offert för fönsterputs

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi inom kort! Du kan även nå oss på 08-520 278 38 eller info@cleander.se